Monday, December 8, 2014

Asunto-ongelmia

No niinhän siinä kävi, ettei asunto ollut sellainen kuin toivottiin :(
Alue oli kuulemma todella kiva ja ulkopäin asuntokompleksikin ihan mukava, mutta heti muutettuaan mies alkoi huomata pieniä ikäviä juttuja. Asunto oli itsessään siisti,  mutta hyvin kulunut. Esimerkiksi parvekkeen ovi ei sulkeutunut kunnolla, vaan siihen jäi sellainen torakoiden mentävä kolo, josta tuli myös kylmää ilmaa oikein kunnolla sisälle. Marylandin talvet eivät ole mitään lämpimiä eli pakkasta on varsinkin öisin reippaastikin.
 
No nämä pikkujutut olisivat varmaan olleet korjattavissa, mutta toisena päivänä tuli sitten isompi juttu. Mies meni aamulla ekaa kertaa suihkuun ja vähän ajan päästä huoltomies koputtaa oveen, että suihku on laitettava käyttökieltoon, koska vedet vuosivat alempaan asuntoon. Ainakaan viikonloppuna asialle ei oltu tehty mitään.
 
Mies lähti perjantaina sitten samantien etsimään uutta asuntoa. Hän on nyt alustavasti varannut tämännäköisen asunnon meille:
 

 
Asunto on hieman kalliimpi kuin tuo ensin varaamanne, mutta sille nyt ei voi mitään, koska ei tuohon vesivahinkoiseen paikkaankaan voi oikein jäädä. Tällä viikolla varmaan selviää päästäänkö vanhasta asunnosta eroon ja saammeko tuon uuden asunnon...
 
Näistä huonoista uutisista huolimatta toivottelen
 mukavaa alkuviikkoa kaikille :)
 
 
p.s Viime yönä sain vielä lisää "hyviä" uutisia vanhasta asunnosta eli lämmitys oli lakannut toimimasta ja asunnossa oli +10C, jippii...
 

4 comments:

Essi said...

Pidän peukut pystyssä, että pääsette heikkokuntoisesta kämpästä eroon! Tuohan ainakin pohjapiirroksen perusteella näyttää oikein kelvollisen kokoiselta kämpältä! Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

Sugar said...

Kiitoksia Essi! Toivotaan tosiaan, että toka asunto on ekaa parempi ja, että mies nyt ylipäätään pääsee muuttamaan sinne :)

Anonymous said...

Todella hurjaa ja kurjaa että tuon asunnon kanssa kävi noin köpelösti. Toivottavasti tosiaan uusi asunto on parempi, ja pääsette sinne muuttamaan. Onko uusi lähellä vanhaa asuntoa?
Eve

Sugar said...

Eikos ole tylsa homma :( Uusi asunto olisi 10 min ajomatkan paassa eli ei kaukana, mutta eri koulupiirissa, eika kavellen oikein paase muualle kuin puistoon. Mutta kuitenkin sentaan sinne, paastaan edes ulkoilemaan :-)