Friday, December 26, 2014

Kodintapainen hankittu

No nyt on sitten onneksi loytynyt uusi asunto, josta siis jo aikaisemmin kerroin ja jossa mies on asunut parisen viikkoa. Tahan asti on kuulemma vaikuttanut ihan ok-paikalta, tosin takan korjaamiseen taisi menna huoltomiehelta viikko ennenkuin viitsi tulla paikalle. Mutta lammot ovat pysyneet paalla ja suihkutkin ovat pysyneet kayttokunnossa.

Hyvin "generic" olohuone, jossa mies huonekalujen puutteessa kamppaa ilmapatjalla :)

Kyseessa on eri kaupunki, kuin mista meidan alkuperainen asunto loytyi ja harmittavasti tama uusi paikka on aika keskella ei mitaan. Ensimmaisesta asunnosta olisi paassyt kavellen kirjastoon, nyt meilla on minimiehen kanssa kavelyetaisyydella vain lahipuisto. Muualle emme sitten paivisin paasekaan, koska mies vie auton mennessaan toihin ja esimerkiksi lahimpaan kauppaan on 30 minuutin kavelymatka. Toivotaan, etta alueelta loytyisi kavereita minimiehelle, yksin on kovin tylsa leikkia puistossa. Asumme aika lahella army basea eli kompleksissa asuu paljon military porukkaa, toivottavasti siis myos perheita lapsineen.

Meillakin siis lahto lahenee, enaa kaksi viikkoa kotimaa-asumista jaljella, iiks... ja nyyh :( 

2 comments:

Leena said...

Hyvää loppuvuotta sinne ja tsemppiä niihin viimeisiin viikkoihin ! Kuviot varmasti selviävät, kun olette kaikki samassa paikassa - uskon vakaasti siihen 'asioilla on taipumus järjestyä' ...

Sugar said...

Kiitoksia samoin ja oikein hyvaa tulevaa vuotta! Juu, kylla asiat varmaan jarjestyvat, vaikka talleen etukateen ei aina silta tunnu :)