Sunday, September 27, 2015

Shenandoah Caverns

Tykkaamme miehen kanssa vierailla luolastoissa ja viime kesana tutustuminne minimiehenkin luonnon luoliin Kreikassa. Talla kertaa vierailuvuorossa oli hyvipuistomainen Shenandoah Caverns-luolasto Virginiassa. Luolastoon jarjestetaan tunnin kierroksia, jotka sopivat lahestulkoon kaikenikaisille. Kaikkiin kohtiin luolastoa ei tosin paassyt esimerkiksi pyoratuolilla tai rattailla. Luolaston sisaanpaasymaksu on aika suolainen eli $23 per aikuinen, mutta Grouponilla on ollut usein tarjolla lippuja puoleen hintaan, joten ostimme lippumme Grouponin kautta. Minimies paasi alle 6-vuotiaana maksutta luolastoon. Pidemmitta puheitta muutamia kuvia luolastosta:


Kierros alkoi hissikyydilla maan alle ja tama oli ensimmainen nakyma.


Tippukiviin ei saanut koskea, mutta nakojaan tata saantoa eivat useat vieraista noudattaneet...


Opas kertoi, etta jos saa tipan paahansa, on kyseinen henkilo onnekas koko loppupaivan. 
Me saimme kaikki useita tippoja paahamme, joten onnea riittaa :D


Tama muodostelma on nimenltaan "Bacon Strip"













Osa kaytavista oli kapoisia ja matalia, mutta muuten luolastossa liikkuminen oli tosiaan tehty vaivattomaksi.




Shenandoah luolasto oli todella kaunis, mutta en ehken olisi maksanut taytta hintaa tasta kierroksesta :) Shenandoah National Parkin alueella on monta muutakin luolastoa, esimerkiksi Luray Caverns, joten seuraavan kerran voisimme suunnistaa sinne. Shenandoah Caverns oli ainakin tarkoitettu selkeasti lapsiperheille eli meidan minimies tykkasi!


2 comments:

Leena said...

Olen nähnyt noita 'luolamainoksia' ainakin 81:n varrella, mutta en ole pysähtynyt tutkimaan. Mielenkiintoisen näköisiä !

Sugar said...

Itsekin tosiaan tormasin kerran mainokseen ja sitten huomasin tuon Groupon-edun. Luolasto oli nayttava, mutta ehka hieman liian "tehdyn" nakoinen :) Tykkaan luonnollisemmista luolastoista, vaikka viime kerralla sellaisessa liukastuinkin takapuolelleni lepakonjatoksiin :D