Thursday, January 21, 2016

Opettelisiko sitä vihdoin meikkaamaan?

Instragramia seuraavat jo ehken huomasivatkin, etta sain joululahjaksi kasan meikkeja. En oikein keksinyt mitaan hyvia joululahjatoiveita, joten ehdotin sitten kosmetiikkaa. Ja sitahan tuli :D

Tallaisia lahjoja tuli, joukossa muutama joulun jalkimainingeissa ihan itse ostettukin. Osaa ehdin jo vahan testaillakin, tykkasin kovasti mm noista Makeupgeekin pigmenteista!

En ole koskaan osannut meikata, joten meikkaaminen on yleensa jaanyt sipaisuun jotain luomivaria ja ripsariin. Joskus olen yrittanyt taiteilla eyelinerilla jotain, mutta tulokset eivat ole olleet kovin rohkaisevia. Olen panostanut ihonhoitotuotteisiin, en meikkeihin.

Tassapa vertailun vuoksi aiempaa meikkipussin sisaltoani :D Olen suurimmaksi osaksi kayttanyt meikkeina mita nyt olen ilmaiseksi naytteina tai lahjoina saanut. Kuvassa siis pari Cliniquelta ilmaiseksi saatua luomivaria ja Cliniquen nayteripsari. Loput olen ostanut ihan itse eli Rimmelin eyeliner ja pari jotain luomivaria, olisikohan Sokokselta joskus ostettu halpismerkki Miners? Ja vuosia vanha Benefitin Lust Duster, jota olen kayttanyt kylla paljon.

Sain myos joululahjaksi vahan rahaa, joka oli tarkoitettu ehdottamiini meikkilahjoihin. Nailla paadyin pihina ihmisena ostamaan e.l.f halpismerkin tuotteita, joista osa nakyikin jo ekassa kuvassa. En halua satsata viela  laatumeikkeihin, kun en tieda kuinka kauan jaksan meikata heh. E.l.f-merkkiin paadyin niinkin aikuismaisesti kuin katsomalla youtuben makeup tutoriaaleja :D Kuten osa blogia lukeneista on huomannutkin, olen ollut nyt jo muutaman kuukauden sairaana. Sangynpohjalla maatessa on ollut aikaa katsella youtubea ja tutoriaalien suositusten perusteella paadyinkin sitten ostamaan e.l.fia.

Tassapa e.l.f saalista. Melkein kaikki e.l.f-meikit ovat heidan nettisivuillaan $1-$6 eli eivat ole hinnalla pilattuja. Osa naista tuli muuten kaupanpaallisina, kun tilasin e.l.fin verkkokaupasta eli ihan ok diili.

En aio tehda tasta kosmetiikka-blogia, koska no, en osaa meikata, mutta tassapa ensimmaisen e.l.f testailun tulos (pahoittelut kuvanlaadusta, otin selfiena puhelimella ilman mitaan filttereita heh):
Hain tuollaista luonnollista meikkia, koska olen tallainen meikkinoviisi, ja kylla tama meikalaisesta itsestani oli ihan onnistunut kokeilu. Minulla on tosiaan hyvin vaalea pisamainen iho. Kulmakarvat ovat hieman tummemmat, mutta ripset ovat vaaleat ja harvat. Kuvassa kulmissa on e.l.f Eyebrow kit in Fair. Pitaisi ehka miettia irtoripsia, mutta en ainakaan viela uskaltaudu mitaan silmiini liimailemaan, koska olen aika tumpelo :D

(Jos jotain kiinnostaa mita tuotteita kaytin, niin aluksi peitin mustat silmanaluset e.l.f HD Lifting Concealerilla, savy Fair. Pohjalla kaytin e.l.f:n Sheer primeria, sen jalkeen Bronzing powderia (savyna Fiji-matte) pohjana, jonka jalkeen Baked eyeshadow trio in Brown Bonanza pronssivaria liikkuvalle luomelle. Varjostuksena kaytin Baked eyeshadow in Chocolate Dreams. Eyeliner ei ole e.l.fin, koska sellaista minulla ei ollut, vaan Almayn intense i-color in brown topaz. Alaluomella kaytin rajauksena Baked eyeshadow trio in Brown Bonanzan tumminta varia. Kulmaluulla ja silman sisakulmassa on Baked highlighter in Moonlight pearls. Lisaksi kaytin High Definition Undereye Setting Powderia, joskaan en huomannut mitaan eroa ennen ja jalkeen. Ja ripsarina oli se Cliniquen nayteripsari, nayttaa olevan Lash Doubling mascara in black.)

Tasta ekasta kokeilusta innostuneena saatanpa meikata toisenkin kerran ;) Onko joku muu kokeillut e.l.fin tuotteita? Olisiko ehdotuksia mita kannattaisi hankkia? Tai joku muu halpismerkki, jota kannattaisi kokeilla?

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

2 comments:

Emmi Hakansson said...

Mä suorastaan inhoan meikkaamista, mutta ilmankaan en osaa olla:D kai se on sellainen välttämätön paha hehe. Nyt tosin kun on täällä tropiikissa asunut, niin vapaa-aikana on voinut melkeinpä jättää ihon meikkaamisen ja laittaa vaan kulmat ja ripset kun iho on lähes aina ruskettunut, mikä nopeuttaa prosessia huomattavasti.

Sugar said...

No toi on kyllä ihanaa, jos iho ruskettuu kauniisti! Ma saan vaan lisää pisamia heh. Luulen, että itsellakin olisi valttamaton paha, jos olisin tyoelamassa. Nyt tulee vaan kosteutettua/suojattua ihoa ja sutastua ehkä se ripsari. Jos ja kun taas palaan tyoelamaan, niin pitää varmaan taas alkaa miettiä miltä sitä oikein näyttää :D