Monday, November 2, 2015

Muutamia Halloween kuvia Marylandista

Olemme yleensa jarjestaneet Halloween juhlat kotonamme, mutta tana vuonna kavimme trick or treattailemassa lauantaina minimiehen ja kaveriensa kanssa. Tassa muutama kuva:

Innokkaat trick or treattailijat :)





 Meikalaisen seuraava ajo-ope?

Ikioma hautausmaa etupihalla!


Omasta asusta ei tullut otettua mitaan kunnon kuvia, mutta tassa instagramissa ollut tuikea auto selfie :D eli pukeuduin Frozen-elokuvan Elsaksi. Kaverit ehdotti, etta alkaisin tekemaan synttarikeikkoja Elsana, joten asu oli varmaan ihan ok :)

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

6 comments:

Héléna @ Chez Héléna said...

Oh, noita kuvia katsellessa tulee ikävä Yhdysvaltoihin. Kiitos kun jaoit!

Sugar said...

Kiitoksia kommentista :) Halloween ja Thanksgiving ovat meikalaisen lempijuhlia taalla!

Anonymous said...

Naytat todellakin Elsalta! Hyva asu siis.

Miten autoilu on mennyt? Kirjoittelin autokoulun aloitus pelosta aiemmin enka ole kylla vielakaan aloittanut koko hommaa, no ehka joulun jalkeen...

Sugar said...

Kiitoksia :) Autoilu on muuten mennyt yllattavan hyvin! Stressaan kylla edelleen etukateen ajamista, ja ihan turhaan, koska kun paasen ajelemaan niin se sujuu jo aika mutkattomasti. Olen jopa uskaltanut interstatelle ajamaan :D Ohjattuja ajotunteja on nyt takana nelja, kaksi jaljella. Ajokoe on kahden viikon paasta, mutta mietin, josko sita lykkaisi. Ehka pitaisi vaan menna kokeilemaan lapipaasya ja jos ei mene lapi, niin kokeilen sitten uudelleen. Eli kannattaa vaan aloittaa se ajaminen, vaikkei silta tunnu ;) Kovasti tsemppia!

Anonymous said...

Kiitos tsempeista! Vakuutit mut aloittamaan harjoittelun jo tammikuussa :). Ei taalla ilman autoa parjaa tai ainakin elama on aika yksitoikkoista. Hienoa etta olet paassyt jo noin pitkalle harjoittelun suhteen!

Sugar said...

No hieno juttu! Jouduin harmittavasti peruuttamaan tuon mainitsemani ajokokeen sairastumisen vuoksi, mutta uusi yritys taas parin viikon paasta. Tsemppia harjoitteluun, kylla se siita :)