Monday, November 16, 2015

Annapolis Cruise on the Bay

Kavimme alkusyksysta 40 minuutin "narrated" risteilylla Annapolisin satama-alueella miehen tyokavereiden kanssa. 

Meidan risteilymme oli ihan tavallinen turistiristeily, mutta Annapolisin satamassa on tarjolla mm. merirosvoristeilyja lapsille.

Meidan 65 jalkainen paattimme oli nimeltaan Harbor Queen ja siella oli istumatilaa sisalla, seka ulkona. 

Esiitteessa kerrotaan risteilysta talla tavalla: "Step aboard Harbor Queen for a narrated cruise of the Annapolis Harbor and the banks of the U.S. Naval Academy. Hear about the history of the Naval Academy, Annapolis’ role as an historic seaport, the region’s waterways and even catch a glimpse of the Chesapeake Bay Bridge. This Annapolis boat tour is the perfect introduction to Annapolis and fun for the whole family."

Kyseessa oli opastettu risteily, mutta itselta ainakin meni ohi suurin osa opastuksesta. Ehka olisin kuullut enemman, jos olisin istunut sisalla.

Ulkoa kuitenkin naki paljon enemman ja suosittelenkin ylakerran valitsemasta, jos joku joskus tallaiselle risteilylle eksyy :)

40 minuuttia menikin nopeasti ihaillessa naita maisemia. Alakerrasta olisi muuten loytynyt baari, mutta sinne en koskaan ehtinyt.

Chesapeake Bay Bridge

Annapolis City Dock. 
Kuvassa nakyy haapareja moottoriveneissa matkalla receptioneihin.

Risteily oli mukava virkistys muuten kuumana paivana. Se oli mielestani ihan ok, mutta ehka hieman ylihinnoiteltu siihen nahden, etten kuullut selostuksesta mitaan, eika hintaan sisaltynyt tarjoilua. 40 minuutin risteily maksoi $15/aikuinen ja $6/lapsi eli ei se hinta kuitenkaan ihan mahdoton ollut. Sama yritys eli Watermark jarjestaa myos joki- ja majakkaristeilyja, joista jalkimmaiselle voisin joskus mennakin. 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 comments:

Jenni said...

Musta tuntuu, että lähes kaikki turistiaktiviteetit tällä mantereella on ylihinnoiteltuja, ja niihin pitäisi etsiä jotain kuponkeja tai LivingSocial-alennuksia. Arvaa jaksanko...

Sugar said...

Tuo on kyllä totta ja sama juttu täällä eli harvemmin tulee etsittya kuponkeja tms. Pitäisi ehken meikalaisen ryhdistaytya kun en kay toissakaan :)