Friday, August 14, 2015

Kesaisia kuvia naapurustosta

Koska olen aikaisemmin postaillut lumisia, lisaa lumisia seka vahalumisia kuvia naapurustostamme, paatin tanaan ottaa muutaman kuvan kesaisesta naapurustostamme. Niinkuin aikaisemmin olen tainnutkin pariin otteeseen todeta, taalla meidan naapurustossa ei ole oikeastaan mitaan muuta kuin asuinrakennuksia, muutama leikkipaikka ja uima-altaita. Lahimpaan kauppaan/ruokapaikkaan on 30 minuutin kavelymatka ja tallaisessa helteessa (+34C varjossa) ei meikalainen kylla pysty sita matkaa kavelemaan :D Ulkoilut ovatkin jaanet siihen, etta kavelemme uima-altaille ja takaisin. Tanaan aamulla oli kuitenkin vain +29, joten kavimme leikkipuistossa ja silta matkalta on otettu nama alla olevat kuvat.

Tama on tyypillisin maisema eli white fence ja muutama istutettu puu :)

Alueella on hyvat suojatiet, vaikkei muita kavelijoita liiemmin nay. 
Joskus tormaa koiraulkoiluttajiin tai lenkkeilijoihin.

Metsan ja merenrannan vieressa kasvaneena taalla nayttaa mielestani aika keinotekoiselta. Kaikki puut ja kukat on istutettu.


Keskella tieta oleva "island"


Kuten aiemmissakin postauksissa jo nakyi, taalla on townhomeja townhomejen peraan :)

Lisaa katumaisemaa ja townhomes

Leikkipaikat ovat taas autioita, talla kertaa kuumuuden takia. 
Kevaalla tormasimme muutaman kerran muihin lapsiin.

Leikkipaikan vieressa on jonkin verran "luonnonmetsaa". Taalla on kuitenkin tosi paljon punkkeja, joten emme ole lahteneet vaeltelemaan sinne niinkuin talvella teimme.

Tama kuva olikin jo Instagramissa, mutta tassa siis yksi alueen uima-altaista. Yhteensa alueella on kolme community poolia ja lisaksi meidan kompleksissa on viela oma pool pelkastaan kompleksin asukkaiden kaytossa. Harmittavasti uima-altaat menevat kiinni jo Labor Dayn jalkeen, joten ehdimme enaa nauttia niista pari viikkoa.

Sellaista kuvatulvaa taalta, mukavaa viikonloppua kaikille!

2 comments:

Kata said...

Vietin aikoinaan siellä teilläpäin maailmaa enemmänkin aikaa vähän vastaavannäköisissä lähiöissä ja ihmettelin myös noita mainitsemiasi hyviä jalkakäytäviä joita juuri kukaan ei tuntunut käyttävän!

Onpa kiva, että teillä on noita uima-altaita lähellä vaikka sulkeutuvatkin varhain syksyllä.

Sugar said...

Nama uudehkot lahiot on tosiaan kaikki vahan samannakoisia ja aika tyhjia paivisin, kun porukat on joko toissa tai viemassa lapsiaan jonnekkin.

Harmittaa kylla kun nuo altaat kohta sulkeutuu, kun lampotilat on kuitenkin yli 30. Mutta toisaalta koulut alkaa, joten ei siella varmaan paivisin paljoa porukkaa kavisi.