Saturday, January 24, 2015

Yksi luminen paiva ja vierailu Sports Centeriin

Talla viikolla Marylandin "yllatti" yksi luminen paiva. Lunta oli jo lupailtu useampana paivana (ja niin lupailtiin tanaankin, mutta eipa tullut kun pari hassua tippaa vetta) joten oltiinkin minimiehen kanssa lumista paivaa jo vahan odotettu :) Suuntasimme Suomesta tuodun liukurin kanssa laheiseen community parkiin, jossa taas saimme hengailla kaksistaan heh. Illalla kauppareissulla ohiajaessamme huomasin, etta siella oli kylla pari muutakin (teini-ikaista) laskijaa. 

Tassapa taas kuvatulvaa samasta naapurustosta, mutta valkoisena :)

Townhouse-rivistoa lumisateessa

Meidan talorivistoa, oma parveke on tuolla puiden takana :)

Lumista community parkia

Lisaa townhouse-rivistoa, lumisade oli kunnon karvalakkimallia :)

Suomalais-amerikkalainen minimies kiipeaa laskemaan Stiga-liukurillaan :) Kuulin eilen paikallisen mammakerhon tapaamisessa, etta tama on juuri se maki, jonne lapset yleensa kokoontuvat laskemaan. Paivisin siella ei olla viela kylla nahty ketaan. 

Lisaa lumista puistomaisemaa

Tervetuloa kotiin, ei kylla ihan viela kodilta tunnu...

Iltapaivasta lumisade oli jo lakannut ja parvekemaisema oli ihanan luminen.

Paasimme vihdoin tiistaina siis paikallisen MOMS Clubin leikkiryhmaan ja siella oli oikein mukavaa. (Kirjoittelen myohemmin lisaa tuosta Clubista, mutta taalta loytyy lisatietoa :) 
Minimies oli porukan vanhin, mutta onneksi joukossa oli muutama melkein samanikainen poika, joiden kanssa oli oikein kivaa. Leikkiryhma kokoontuu tiistaisin naapuruston community centerissa ja sinne on meilta 35 minuutin kavelymatka. Toivottavasti saat suosivat jatkossakin siis tiistaisin, etta paasemme mukaan. Kavelymatka on kuitenkin sen verran pitka, etta kaatosateessa en sinne lahde :)

Perjantaina paasimme myos toiseen MOMS Club tapaamiseen, koska yksi tiistaina tapaamamme oikein mukava aiti tarjosi ystavallisesti kyydin meille. Kyseessa oli ilmainen tutustuminen uuteen sports centeriin, joka oli avattu kunnan tehdasalueelle. 

Vierailu oli oikein onnistunut, centerin ohjaaja (kuvan nuori mies) oli oikein loistava lasten kanssa ja meidan minimies tykkasi kovasti. Aidillaankin oli oikein mukavaa, koska paasin juttelemaan muiden aitien kanssa (muistakin kuin lapsi-jutuista...) ja center tarjosi aideille virvokkeita ja donut holeja :) Harmittavasti me emme paase centeriin kavellen, joten vakiasiakkaita meista ei ainakaan taksi kevaaksi saada. Ehkapa ensi syksyna.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!


4 comments:

Kata said...

Onpa kiva kuulla, että ootte päässeet vähän elämästä kiinni! Jospa teille irtoaisi kyyti toiseen kerhoon toistekin? Jamaikalla kuljin puolisen vuotta muiden kyydissä vauvakerhoilemaan ja kyllähän se otti vähän hermoon ja ylpeydenkin päälle, mutta toisaalta tulin autoreissujen myötä tutustuneeksi tosi mukaviin ja avuliaisiin ihmisiin!

Itsekin jaksoin tänään vääntäytyä taaperoiden tapaamiseen jossa oli paikalla kaksi muutakin äitiä (ja lisäksi ryhmä lastenhoitajia). Oli niin kivaa, etten huomannut ajan kulumista :)

Sugar said...

Kiitos kommentista Kata! Tosiaan taytyy vaan verkostoitua enemman, jospa saataisiin lisaa kyyteja :) Tanaan saimme kerhossa tapaamastamme aidista lapsineen seuraa pulkkamakeen, mika oli ihan huippu juttu. Ensimmaista kertaa ei jouduttu olemaan yksin puistossa.

Kylla se seura vaan piristaa kummasti :)

Sofia said...

Siellähän näyttää olevan ihan maukavaa, onneksi amerikkalaisten kanssa on helppo tulla juttuun. Kyllä varmaan kohta saat uusia ystäviä, lasten kautta on helpompaa.

Sugar said...

Kiitos Sofia! Olet oikeassa, amerikkalaisista aideista saa helposti juttukavereita, ystavia onkin sitten vaikeampi saada. Kylla se tasta :)