Tuesday, January 15, 2013

Random Tuesdays 01/15/2013

Broomballin' at the University of Vermont in 2006. 
Playing broomball is one of the things I miss about college life in the U.S.


6 comments:

Leena said...

Oh no !
Kavimme aikoinaan Marlboron collegessa vierailulla ja luulen etta luutapallo on heidan ainoa lajinsa. Luulin, etta tama on vain Vermonttilainen tyyli ??? :)

Sugar said...

Hih, maailma on kylla niin pieni, olen asunut Marlborossa yhden kesan :) Ja pelasin muuten broomballia joukkueessa Nebraskan yliopistollakin, oli suosittua siellakin.

Jenni said...

Siis mikä broomball? Onko tämä joku jääpallon sukulainen vai? Siltä kuva näyttää, mutta nimi kuulostaa enemmän huispaukselta. :)

Leena said...

Tämä on vähän hassu lisäkommentti, mutta kun vierailimme Marlboron collegessa - meille tietysti kerrottiin tästä luuta-pelistä. Meidän oppaamme oli nuori nainen, joka olisi voinut olla suoraan Harry Potterista ja odotin, että hän olisi lähtenyt lentämään....no tyhmä kommentti, mutta se VT on niin mielenkiintoinen osavaltio....:)

Sugar said...

Jenni, taytyy myontaa, etten tunne jaapalloa kovinkaan hyvin, ollaanko siina luistimet jalassa? Broomballia pelataan nimittain ihan tavalliset kengat jalassa ja luudan-tapaisella kepilla, jossa on kolmiopaa, sohitaan palloa maaliin :) Mutta siis todella hauska laji, tykkasin kovasti pelata!

Sugar said...

Leena, samaa mielta Vermontista :) Kolmisen vuotta tuli siella asuttua ja se teki kylla lahtemattoman vaikutuksen.