Wednesday, July 13, 2016

Alumni Weekend Parade in Nebraska

Blogissa jatketaan paraati-teemalla 4th of Julyn jalkeenkin eli tassa kesakuun lopun alumni-paraati miehen kotikylapahasesta. Miehella oli 10-year high school reunion, joten lahdimme Nebraskaan juhlistamaan sita. 

Miehen kotikylassa on siis noin 1800 asukasta ja se onkin alueen suurin "kaupunki" seka county seat. Lahimpaan suurempaan kaupunkiin (20 000 asukasta) on matkaa 2,5h eli aika keskella mitaan ollaan.
High school on myos pienehko ja esimerkiksi sina vuonna kun mies valmistui high schoolista oli graduation class n. 30 henkiloa.

Paraatin aloitti perinteisesti veteraanit

High school band

Vuoden 1956 high school graduates. Aika monet olivat paasseet paikalle, mika kertoo ehka siita, etta nebraskalaiset usein joko jaavat alueelle tai palaavat juurilleen. 

Class of 1961. 
Viisi ja kymmenvuotisjuhliaan juhlivat luokat osallistuivat paraatiin siis omilla floateillaan. Useimmat heittelivat lapsille karkkeja, eli vahan tuli penkkarifiilis :)

Paikallinen moottoripyorakerho, joka tekee kuulemma paljon hyvantekevaisyytta

Class of 1966, jolla oli aika runsas osanotto! 
Tosin high school oli tuolloin varmastikin opiskelijamaaraltaan isompi

Class of 1981

Class of 1991

Paraatiin osallistui myos kirkkoja, yrityksia ja kerhoja. Tassa meidan erittain koirarakas-minimies rapsuttelemassa opaskoiraa

Class of 1996

Class of 2006.
Jos oikein tihrustaa niin nakee aviomieheni :D

Olikohan tassa sikafarmarit, joku possukerho kuitenkin :D

Sailioauto mainosti paikallista farm equipment myyjaa

Mukana oli myos muutama ambulanssi tasta ja lahi-countyista

Ja tietenkin paloautokalustoa

Minimies keraili erilaista ajoneuvoista heitettya kraasaa: jo mainitut karkit, useat esitteet, avaimenperat, pikkulelut ja Jeesus-kirjanmerkit olivat loytaneet tiensa meikalaisen laukkuun :)

Viimeisena paloaseman maskotti

Paraatia oli tosiaan mielenkiintoista seurata ja tykkaan niista kovasti! 
Ainut pieni miinus oli se, etta jotkut jaivat tuijottamaan meikalaista, koska eivat tunnistaneet, etta kuka tuo tyyppi oikein on :D En kauheasti tykkaa olla huomion keskipisteena... Mutta perinteena tallainen on tosi kiva! Alumni-viikonloppuna kylapahanen herasi kylla kunnolla eloon ja silloin jarjestettiin myos katutanssit ja muuta kivaa, joista kuvia toisessa postauksessa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 comments:

Paula - Viinilaakson viemää said...

Nämä 4th of July paraatit on kyllä tosi kivoja. Joskus vaan ei jaksa taistella siinä väen paljoudessa sellaista paikkaa josta näkisi jotain, tai mennä paikalle tarpeeksi odottelemaan. :)

Paula - Viinilaakson viemää said...

Niin siis, oli tarkoitus sanoa, että NE 4th of July -paraatit. En ole koskaan ennen kuullut tällaisesta Alumni paraatista, mutta kivalta näyttää kyllä.

Sugar said...

Tykkaan kanssa tosi paljon paraateista! Nebraskassa niita jarjestetaan kylla joka aiheesta, en muista, etta Vermontissa olisi ollut yhta paljon ja Marylandissa ei ainakaan. Juuri katselin kuvia 7 vuoden takaa kun olin vuosittaisen Wayne Chicken Shown kana-paraatissa itaisesta Nebraskassa :D . Ja vaenpaljoudessa ei kylla naissa Nebraskan pikkukaupungeissa tarvitse taistella heh.