Wednesday, August 5, 2015

Suunnittelematon blogitauko

Blogi on ollut muutaman viikon tauolla, koska en ole vain yksinkertaisesti jaksanut paivitella. Ja olo oli suru-uutisten jalkeen aika maassa. Opiskelukaverini ja hanen vauvansa haudattiin viime lauantaina, samaan aikaa kun mina ja pikkumies lensimme takaisin Marylandiin.

Tama kevat ja kesa on ollut aika raskasta aikaa. Olen ollut valilla surullinen ja usein vasynyt. Jalkimmaisen ajattelin johtuvan ensimmaisesta, olen menettanyt viimeiset isovanhempani ja nyt viela tama opiskelukaveri. Lisaksi ahkeroin kevaan MBA gradun kanssa, joten se vei voimia ja tietenkin myos muutto oli raskasta. Koska en yleensa kuitenkaan vello negatiivisissa tunteissa ja yritan ajatella positiivisesti, aloin miettia, etta josko tama nyt kuitenkin johtuisi myos jostain muusta. Varasin Suomessa viela ollessani ajan laakarille, joka totesi minun nayttavan vasyneelta. Olin kuitenkin levannyt, ulkoillut ja muutenkin reippaillut koko kesan, joten siita ei voinut olla kysymys. Verikokeiden jalkeen (ainakin osa-) syyksi paljastui sellainen itselleni taysin uusi tuttavuus kuin anemia. Minulla on koko elamani ollut todella hyvat hemoglobiiniarvot, joten ei tullut mieleenkaan, etta kyseessa voisi olla tallainen juttu. Nyt aloitan erilaisten rauta-lisien testailun, josko jokin niista sopisi minulle ja saisin veriarvot kuntoon ja vasymyksen pois. Toivottavasti.

Central Maryland tanaan

Sellaista taalta, palaan toivon mukaan normaaliin blogipostailuun pian :) 

Mukavaa elokuuta kaikille!

3 comments:

Eveliina said...

Hmmm... mun kommentti katosi kai johonkin joten uusiksi:
Tsemppiä sinne ja parempia vointeja! <3
Mulle kaikki rautatabletit aiheutti ongelmia, joten suosittelen sellaisia yrtti-kasvis-marjapitoisia rautajuomia, ne toimi oikein hyvin eikä aiheuttaneet muita vaivoja!

Kata said...

Anemia varmasti vetää väsyneeksi! Nestemäisenä rautalisiä on vissiinkin helpompi kestää, näin omallakin kohdallani kun raskausaikoina olen joutunut rautalisiä jonkun verran käyttämään. Siellä teilläpäin on ainakin varmasti hyvät valikoimat. Yhdysvalloissa apteekissa minusta ainakin aina tuntuu, että valinnanvaraa on ihan kamalasti.

Parempaa vointia ja iloa syksyyn!

Sugar said...

Kiitos Eveliina ja Kata! Ensimmaisena kokeiluun lahtikin Floradix :) Taalla on tosiaan hyvat valikoimat, mutta saantelyn (tai lahinna sen puutteen) kanssa on vahan niin ja nain, joten mielummin aloitan kokeilun eurooppalaisella tuotteella. Toivotaan parasta! :)