Wednesday, February 11, 2015

A Month in Maryland

Nyt on jotakuinkin kuukausi takana Marylandia, joten ajattelin tahan valiin tehda listaa asioista joista olen tykannyt taalla.Yleisesti ottaen nama ensimmaiset viikot kun menevat sopeutuessa ja usein hieman (tai hieman enemmankin) valittaessa. Lisaksi olen saanut Suomesta hyvin surullisia uutisia, joten onkin hyva tarkastella positiivisia asioita ja olla kiitollinen niista. Tassa siis muutama tykkaamisen arvoinen asia, ei missaan jarjestyksessa:


Laheinen luonto. 
Taalla on ainakin viela metsaa jossa kaveskella. Pienen kavelymatkan paasta loytyy myos Nature Preserve, jossa on merkittyja reitteja


Nakymat ikkunoista ja parvekkeelta. Tama taitaakin olla tuttu naky Instagramista :)
Meidan asunto on kylla siina mielessa hyvalla paikalla, etta nakymat eivat ole parkkialueelle tai tielle. Tosin kaikki ikkunat ovat samaan suuntaan.


Oma kylppari kylpyammeineen. Meilla on siis kaksi bathroomia, joista omin toisen :D
Suomessa meilla oli 1,5 bath, mika sekin oli ihan kiva, mutta oli kylla ihanaa sisustaa kylppari pelkastaan oman maun mukaan.


Edulliset lehtitilaukset, tykkaan kovasti lukea paperilehtia. 
Tasta kirjoittelen myohemmin lisaa.


ALDI ja sen edulliset luomu-tuotteet.
Kyseinen kauppa on kylla meikalaisen pelastus; valikoima on loistava ja hinnat kohdallaan.


Ihanat kakut ja leivonnaiset, kyseinen esimerkki ALDIsta. 
Karkit on pahoja, mutta onneksi sita ei paase naita syodessa kuitenkaan laihtumaan ;) Ja ALDIsta saa saksalaista suklaatakin, koska amerikkalainen suklaa on omasta mielestani suurimmaksi osin aika kamalan makuista.


Ja jalleen yksi esimerkki ALDIsta, olen suuri English Muffinien ystava. 
Ja Smuckers chunky peanut butteria paalle, yum! 


Suurin osa meidan Nebraskan irtaimistostahan tuhoutui tulvassa, mutta onneksi sailyneista laatikoista loytyi tallaisia aarteita <3 p="">


Amazon Prime ja Fire TV
Amazon on kylla tallaisen autottoman ihmisen pelastus, sielta voi tilata melkeinpa mita vaan ja kahden paivan paasta se on ovella. Lisaksi olemme tykanneet kovasti Amazonin elokuva ja televisiosarja valikoimasta. Saan Amazon Primen viela opiskelijahintaankin, jee! :)


Tapahtumat, monumentit, museot yms. 
Central Maryland on aikalailla Baltimoren ja DC:n valissa, joten kumpaankin paasee nopeasti autolla ja kummassakin on paljon nahtavaa. Tassa kuva Medieval Times Baltimore Castlesta, jossa kavimme oikein loistavassa seurassa ja kirjoittelen siita myos lisaa myohemmin.


Viimeisena, eika suinkaan vahinpana, edellisessa postauksessa jo mainittu MOMS Club.
Sosiaalisen elamamme pelastus :)

Tahan joukkoon onkin mukava lisata tykkaamisen arvoisia asioita sita mukaa kun tutustumme alueeseen paremmin. Muun muassa kompleksin kuntosali on testaamatta ja kun saat paranevat odotan retkia Chesapeake Bayn alueelle. Odottelemme myos jo innolla kesakauden alkua, koska kompleksissamme on oma uima-allas ja lisaksi lyhyen kavelymatkan paassa on community pool ja toinen isompi 35 minuutin kavelymatkan paassa. Luvassa toivottavasti siis mukavia paivia altailla. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

7 comments:

Emmi Hakansson said...

Kiva postaus :) Mukava nahda vahan kuvia sielta pain. Asuntokompleksi nayttaa hyvin samantyyliselta, mita taallakin nakee :)

Sugar said...

Kiitoksia :) Joo, nama asuntokompleksit taitaa olla aika tusinatavaraa heh.

Hanna said...

Oispa täälläkin Aldi!
Mullakin on oma kylppäri! Master on mun, M käyttää vieraskylppäriä. Meidän sisustusmaut taitaa kyllä olla niin erilaisia, et ihanaa tosiaan kun oon ees yks paikka mille saa tehdä ihan mitä tahtoo :D

Leena said...

English Muffins ja peanut butter - sopii myös mun makuun ! :)
Kevättä odotellessa !

Leena said...
This comment has been removed by the author.
Pilvi said...

Medieval times! Ja pitääkin mennä pitkästä aikaa (varmaan 2.5 vuoden tauon jälkeen) Aldiin!

Sugar said...

Hanna, B muutti ekaksi tanne, niin se oli jo vallannut master bathin. Se ei onneksi haitannut yhtaan koska master bathissa on joku design flaw, eika pytylta yllata vessapaperirullaan :D Ja samaa mielta, ihana kun on yksi ikioma paikka :)

Leena, usein lisaan vahan whipped cream cheesea peanut butterin sekaan. Miehen mukaan tosi outo yhdistelma, mutta mina tykkaan :)

Pilvi, Aldi on todellakin meikalaisen pelastus, tykkaan kovasti seka hinnasta etta laadusta!