Thursday, February 9, 2012

Blogs in Finnish - blogihaaste!

The following entry is about blogs in Finnish, so the entire entry will also be in Finnish :)

Sain blogiurani ensimmäiseen haasteen iki-ihanan Friolandian ihanan positiiviselta Eveliinalta, jännää! Eli tarkoituksena on nimetä viisi blogia joita seuraan ja joilla ei ole yli kahtasataa lukijaa. Samalla haaste lähtee näiden blogien innokkaille pitäjille :)

Olipas muuten vaikea valita viittä, luen lähemmäs sataa blogia. Onneksi valinta helpottui sen verran, että useampi suosikkiblogini oli jo moisen haasteen saanutkin, joten jätin ne valinnan ulkopuolella ja voi olla, että valitsemanikin blogit ovat jo haasteen saaneet. Alla kuitenkin viisi seuraamaani ulkosuomalaisten blogia, ei-missään järjestyksessä :)

Katie's Castle - ihanan myönteistä ja mukavaa bloggailua elämästä Teksasista

How to become an emigrant - asiallisia huomioita Amerikan ihmemaasta Chicagosta käsin

Kakunpalanen - humoristista kirjoittelua ja matkakuvia Washington D.C:sta ja muualta

Happiness Is - aivan ihana elämänmakuinen blogi arjesta amerikkalaisen aviomiehen kanssa Kansasissa

At Home with Sofia - ettei nyt menisi pelkästään amerikaksi :), niin tässä uusi tuttavuus eli bloggailua kauniine ja herkullisine kuvineen Itävallasta

Toivottavasti onnistuin saamaan kaikki ääkköset paikoilleen :) Läppärissäni ei nimittain ole skandeja, joten copypastasin kaikki äät tähän tekstiin. Minulla on kyllä jossain suomalainen näppis, mutta en nyt tähän hätään sita löytänyt. Siinä siis yksi syy siihen, miksi blogini on englanniksi. Toinen syy on rakas aviomieheni, joka haluaa lukea blogiani :) Saattaa olla, että jossain vaiheessa vaihdan blogin kielen suomeksi ja miehen on vain opeteltava suomea ;)


Seuraava postaus taitaakin muuten liittyä siippaani :)

Ihanaa torstaina kaikille!

3 comments:

Sofia said...

Kiitos kaunis sokeripalanen! Kiitos kun mainitsit minut. Onpa sinulla hyvännäköinen mies, ihan kuin joku tunnettu jalkapalloilija Madridista! Mukavaa iltaa! Pakkaset paukkuu Itävallassa. Halauaksin, Sofia.

Sofia said...

Ai niin, sinulla näyttää olevan kauniit huulet ja ovat varmaan aina punaiset...tule mukaan blogissani olevaan huulipuna/huulikiilto galluppiin, on postauksen "It´s a lipstick jungle" alla! Kiitos paljon! Nyt jätän sinut rauhaan! Ciao!

Sugar said...

Hih, mies oli todella otettu tuosta jalkapalloilija kommentista :)